Hemma igen...

Ja då var vi tillbaka igen. Hemma efter en helskön vecka på Gotland. Ni som har läst Jossis och Elins blogg har ju redan lite koll på hur vi har haft det och vad vi har haft för oss men jag vill ju också berätta så ni får stå ut med lite upprepningar!

Efter att ha ätit en underbar lasagne hos mormor så packade vi in oss i tre fullproppade bilar och gav oss iväg mot en härlig vecka på Gotland. Anders, Tesa, Elin, Martin, Stefan, Jossi, Leah, mamma, pappa, Henke och jag. Vad sägs om det lilla gänget?!
I år slapp vi som tur var "Stockholmsveckan" men nu hade Gotland däremot invarderats av politiker, vi hamnade mitt i almedalsveckan, men men, det gick ju bra det också!

Vi hann med mycket shopping, en tur ner i Lummelundagrottorna, en dag på stranden, minigolf, grillning med luffarna Benny och Mackan, Henke och jag tog även en heldag för att försöka fiska ute på Fårö, så mycket fisk blev det kanske inte men vi fick se mycket i alla fall, hittade en fantastisk lagun som jag hoppas att vi kan få med restan av klanen till nästa år!

                   
      


Lillsnutten Leah fick även en liten tur uppe på hästryggen, såg ut som att hon tyckte om det, hrmf... jag som hoppas på att det ska bli en liten gymnast av henne, men jag har inte gett upp hoppet än!

      
                                                                    


Sammanfattningsvis så har vi haft en underbar vecka på Gotland!

Tack familjen Eriksson / Svensson / Sjöstrand för en härlig semester... ser fram emot nästa år!

Kommentarer
Postat av: cooolaelin

jaah en underbar vecka! jaah nu får man se fram emot nästa år! hoppas vi får lika roligt då! tvilar jag inte en sekund på!;) tack stjälva för den underbara veckan!;) kram

2008-07-17 @ 10:50:13
Postat av: Jossi

hehe ett under att ni inte 'r helt slut efter en vecka med fröken Sjöstrand =)

2008-07-22 @ 09:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0