Min otroligt intressanta dag...

Jaha, då har man inget bättre för sig för tillfället än att sitta framför datorn, fy vad deprimerande det lät men jag har redan hunnit med två vändor ner på stan, tagit en fika med Sara och bunkrat jordgubbar. Börjar bli lite orolig att jordgubbarna ska ta slut för säsongen, kommer bli ett låååångt år till nästa säsong!

Henke ligger utslagen i sängen med 39 graders feber, brukar alltid klaga på alla såkallade män att dom är så veka när dom blir sjuka men jag får nog äta upp det, hade jag själv haft så hög feber så hade jag förmodligen legat på sjukhus vid det här laget! Han pallrade sig upp igårkväll och försökte se finalen i fotbollen men gav upp och gick och la sig igen så det slutade med att jag som inte bryr mig ett dugg om fotboll satt och såg den otroligt "spännande" matchen själv medans Henke sov...

Vet inte vem som är mest utslagenImorgon tänkte mor och jag ta en tripp till vår kära huvudstad (Henke får snällt stanna hemma i sängen). Ska bli intressant att släppa oss två med sämst lokalsinne i släkten själva i Stockholm men på nåt sätt ska vi nog hitta hem till vår trygga miljö igen.


Leah, jag o mamma

Dagens fundering:
Satt och tittade på Wimbledon, blev lite nyfiken på bollkallarna (hmm, heter det så i plural?) Undrar hur man kvalificerar sig till en sådan turnering, de ser nämligen ut som minisoldater direkt tagna från amerikanska flottan, imponeranade!

Kommentarer
Postat av: e

2008-07-01 @ 17:00:21
Postat av: elin eriksson

ha aha ha jaah men det kommer nog att gå jätte bra" hoppas ni får det trevligt! ses på söndag! kram

2008-07-01 @ 17:01:12
Postat av: jossi

Jag är imponerad! Yrpellarna mor och dotter Svensson klarade av en tripp till 08:e land helt själva. Beror antagligen på att ni blev skjutsade direkt till dörren =) Haha nästa gång vill jag med! Säg nu åt mannen att krya på sig. Åker ju på söndag längtar Kram lilla syster!

2008-07-01 @ 21:23:27
Postat av: danne

Tror det är extrema krav att va bollkalle i Wimbledon, jag menar vi har ju sjuka krav på våra bollkallar till fotbollen. Höghöjdsträning och tuffa fyspass...så ja! Dom får nog oxå slita...:-)

2008-07-02 @ 10:25:20
URL: http://danne80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0