Oooops

Onsdagkväll...
Börjar sakta förstå att det är dags att flytta snart, kikade in i köket för att kolla mina färdigpackade kartonger, fyra stycken, FYRA STYCKEN... åhhhh, jag som hade tänkt att vara ute i god tid! Borde ha lärt mig från förra året men ikke. Sist kom min räddande ängel till syster för att hjälpa mig packa dagen innan jag skulle flytta, hon hade dock med sig en flaska vin som slank ner alldeles för fort, klockan 24:00 satte vi igång med packningen, lite smått berusade slängde vi ner mina saker i kartongerna! Hoppas jag blir klar lite tidigare den här gången...

Nä nu går jag och lägger mig istället, får ta tag i packningen imorgon...


Plask

Jag har blivit så dålig med att ta med kameran nu för tiden, i somras kånkade jag på den vart jag än skulle men nu slarvas det.

Tillbringade några timmar i simhallen idag med Leah, systern, pappa och Stefan. Det är märkligt att man fortfarande tycker att det är så roligt att plaska omkring, vattenrutchbanan var nog pappas favorit. Lilla Leah hade lite respekt för vattnet till att börja med men det släppte mer och mer så tillslut for hon omkring som ett skållat troll...
Jättemysig dag men tyvärr hade jag bara mobilen att tillgå när det skulle vankas bilder.På vägen hem fick jag för mig att jag skulle köpa flyttkartonger, kartonger väger ju inget, eller hur... Skulle släpa hem både cykel och flyttkartonger och satan va jobbigt det var. Slocknade direkt när jag kom innanför dörren, om det var kartongerna eller Leah som körde slut på mig vet jag inte =)

Ikväll skulle vi på en överraskningsfest för en kompis, det visade sig tyvärr att hans plan från Paris blivit inställt så han hinner inte hem ikväll... Får helt enkelt hitta på något annat!

Trevlig helgFörsvunnen...

Ja då har det skett... Har fruktat det länge men jag förstod att det var oundvikligt... Min kära cykelkorg är försvunnen, stulen mitt på blanka dagen, har letat och letat men förgäves. Nu måste jag bara acceptera för att kunna gå vidare. Hoppas den nya ägaren kommer att uppskatta den lika mycket som jag gjorde... Ja ja, då får det bli en ny tripp till Biltema och köpa en ny för 39:90!

RSS 2.0