Plask

Jag har blivit så dålig med att ta med kameran nu för tiden, i somras kånkade jag på den vart jag än skulle men nu slarvas det.

Tillbringade några timmar i simhallen idag med Leah, systern, pappa och Stefan. Det är märkligt att man fortfarande tycker att det är så roligt att plaska omkring, vattenrutchbanan var nog pappas favorit. Lilla Leah hade lite respekt för vattnet till att börja med men det släppte mer och mer så tillslut for hon omkring som ett skållat troll...
Jättemysig dag men tyvärr hade jag bara mobilen att tillgå när det skulle vankas bilder.På vägen hem fick jag för mig att jag skulle köpa flyttkartonger, kartonger väger ju inget, eller hur... Skulle släpa hem både cykel och flyttkartonger och satan va jobbigt det var. Slocknade direkt när jag kom innanför dörren, om det var kartongerna eller Leah som körde slut på mig vet jag inte =)

Ikväll skulle vi på en överraskningsfest för en kompis, det visade sig tyvärr att hans plan från Paris blivit inställt så han hinner inte hem ikväll... Får helt enkelt hitta på något annat!

Trevlig helgKommentarer
Postat av: Jossi

Du såg inte ut att ha så tråkigt i vattenrutschkanan heller =)

2008-10-15 @ 08:58:48
Postat av: Anonym

ha ha aha gud va sött! allt bra med er? kram

2008-10-21 @ 07:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0