Segeltur mm

Har haft några fullproppade dagar....

Lördag - Fick följa med "farbror" Göran på en jättehärlig segeltur i Arkösund. Lyckades klämma ner oss allihopa i båten och njöt av en skön tur ut till en liten ö där vi tillbringade några timmar med fiske, mat och för vissa bad. Själv höll jag mig på torra, varma land. Lagom när vi skulle vända skutan hemåt igen blåste det upp så vi fick en rejäl segeltur tillbaka. Har verkligen fastnat för segling, det är så fantastiskt skönt och man glömmer bort tiden fullständigt.

Söndag - Henke och jag tog den röda blixten och gav oss iväg på en riktig pensionärstur. Plockade upp kartan och åkte runt för att kolla om det finns några fina badställen omkring Linköping, ärligt talat så blev vi inte imponerade, vill gärna ha tips om ni vet några bra ställen. Runt Åtvid har jag koll och runt Norrköping har Henke koll men Linköping är ett stort frågetecken.
Mötte upp familjen Svensson/Sjöstrand på Busfabriken och lekte av oss lite, helt galet ställe det där, förstår att barnen har roligt. Det fanns rutschkanor som t o m fick min mage att pirra lite.

Måndag - Idag har vi farit runt i varenda affär i Linköping. Har varit på jakt efter present till Henkes brorson Oliver som döps på lördag, inflyttningspresent till Oskar (Henkes bror) och hans sambo Carro som precis har flyttat till ett jättemysigt hus, Present till Stefan som fyller 35år i veckan, lämnat kostym på kemtvätt, inhandlat S-märke och förstahjälpen-kit till bilen, herregud vad saker man måste tänka på när man ska bila i Europa, i Tyskland är det lag på att ha ett förstahjälpen-kit i bilen annars kan man räkna med böter. Detsamma gäller om man får bensinstopp på autobahn, eller som i Belgien, där kan man få böter om man saknar en reflexväst i bilen, behöver nog läsa lite mer, känns surt om man skulle få några onödiga böter.
Har precis kommit hem från några kompisar som har fått en liten tjeja.... åhhh, det är inte bra att umgås med en massa söta barn, kan ju inte låta bli att längta lite efter en egen. Hoppas inte för mycket nu, jag hinner nog ändra mig många gånger.


Kommentarer
Postat av: jossi

mycket trevlig helg sys =)

2009-08-18 @ 19:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0