Händelserika dagar


Lördag - Jobb, jobb, jobb... sedan dags att kånka hem "matvarorna" för kvällens aktiviteter. Vi sätter fart att förbereda inför kvällens ölprovning för vi vet ju av tidigare erfarenhet att när Leah väl dyker upp så blir det inte så mycket mer gjort. Ni kan vara lugna, både Leah och Johanna fick enbart alkoholfria drycker under hela kvällen. Leah och Jossi dyker upp, sedan anländer far, därefter ramlar resten av gänget in, alltså Benny, Mackan, Mia och Gustav. Hade en skapligt seriös provning men väldigt olika åsikter om vad som var gott, hade i alla fall en mycket trevlig kväll. Bra jobbat min kära sambo!
Söndag - Gick upp hyfsat tidigt för att åka på årsmöte med facket i Norrköping, ni hör ju hur tråkigt det låter men jag blev mycket positivt överraskad. Riktigt bra möte där man fick möjlighet att säga vad man tyckte, bra disskutioner och alltid nyttigt att prata med personer som jobbar på andra butiker. Fick en utsökt lunch och får dessutom betalt för det, kan absolut inte klaga. Hoppade av vid stationen i Nörrköping och tog den korta promenaden upp till Oskar (Henkes bror), Carro och lille Oliver för att hälsa på en liten stund.

Måndag - Vaknar och konstaterar att det är helt underbart väder ute, kan inte ens komma ihåg när man såg solen sist. Tar en sväng ner på stan för att lämna tillbaka alla glas vi lånat från Henkes jobb, stannar till på ISAK på vägen hem, mycket bra beslut för det visade sig att vi fyndade ordentligt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag sakta börjar förstå att jag blir mer och mer lik min mor när det gäller det här med reavaror. Kånkade hem både en golvlampa och ett bord, vi konstaterade att när man är utan bil så kånkar man på en hel del... 

 

Tyvärr var ju inte den här dagen så glädjefylld som den verkar. Blev nämligen ännu en tur till Norrköping idag då begravningsgudtjänsten för Henkes farmor ägde rum. Det var otroligt fint men självklart fruktansvärt jobbigt. Jag hann ju tyvärr inte lära känna henne så väl som jag velat men av det lilla jag hann att träffa henne så kunde jag ändå förstå hur gullig och snäll hon var. Jag klarade mig hyfsat bra tills sista låten spelades, Helen Sjöholm - Du är för alltid en del utav mig, då brast det totalt och alla minnen från mammas begravning sköljde över mig.

Nu hoppas jag att allt kan lugna ner sig lite så att man kan få en möjlighet att hinna ikapp... Få lite stadig mark att stå på igen!

Kommentarer
Postat av: Elin

det ser ut som om vi hade trevligt också!;) jaah visst är det mycket man ska hinna med! och det är först efter ett tag man märker hur uppstressad man är;) hoppas vi ses snart kram på er!

2009-02-10 @ 13:20:46
URL: http://cooolaelin.blogg.se/
Postat av: Jossi

Tack för i lördags sys. Kanonbra jobbat av er! Synd bara att ni har så vassa knivar =) Kram Kram

2009-02-12 @ 16:40:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0