Tidsfördriv

Sitter just nu i en sjukt lång telefonkö så varför inte passa på att skriva lite sålänge. Ett alldeles utmärkt tidsfördriv det här med bloggande.

Kom hem en dag och såg ett brev till mig liggandes på köksbordet, på kuvertet stod det Barabamba återträff, jaha då var det dags. Tio år sen jag gick ut nian, kan ni förstå att det är tio år sen lilla Emma gick ut högstadiet, skratta på ni Elin och Martin men ni kommer också få ett sådant brev snabbare än ni tror.
Det skrämmande är att jag inte minns alla i min klass, måste rota fram någon skolkatalog och friska upp minnet.

Har varit och inhandlat biljetter till helgens chokladfestival på cloetta center. Kommer att begå den femte av de sju dödssynderna och frossa ordentligt... Det fanns en hel del intressanta provningar man kunde anmäla sig till, vad sägs om Pralin- & dessertskola, eller varför inte Choklad, mat & vin. Men den mest populär måste väl ända vara Choklad, vin & erotik, ha ha... det vore nåt. Vi skippar provningarna och går dit och enbart äter choklad istället.

Fick ett roligt samtal igår från Anna som bor i Kanada för tillfället. Helt otroligt vad härligt hon verkar ha det. Ska se till att skaffa Skype nu, kan ju ringa gratis till varandra i så fall! Är det inte väldigt märkligt, här sitter man med dyra mobilräkningar och så kan jag ringa gratis till en som sitter på andra sidan jorden.Kommentarer
Postat av: Elin

ha ha ha jaah tiden går fort!;) hoppas vi ses snart! kram på er!

2009-02-26 @ 17:18:20
URL: http://cooolaelin.blogg.se/
Postat av: Sys

haha sys... Har du inte greppat det där med Skype än??? O jag som trodde du var modern =) Återträffe är ju sjukt skoj... Konstigt att alla förändrats utom en annan... eller du har ju kanske det, lite iallafall =) Vi minns ju mobilräkningarna, fjortis-skorna, överspacklat fjortis-drägg.... haha! Kram på´re

2009-02-27 @ 13:08:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0