Viktigt och oviktigt

Den här veckan har jag min sköna lediga långhelg, och vad händer? Jo självklart har en förkylning sakta smygit sig på för att bryta ut nåt katastrofalt mina lediga dagar. Jag nyser och snörvlar och tycker allmänt synd om mig själv. Igår lyckades vi ändå göra lite nytta, började den sköna lördagen med att tvätta och diska, för att sedan bylsa på oss och ta en långpromenad. Tyvärr blev inte den där långa promenaden så lång utan snarare fem minuters huttrande ner till stan för att sedan gå i varma affärer istället, tanken var ju god i alla fall. Igår firade vi även Jonny som fyller 60 år. En överaskningsmiddag på Da vinci, tårta och kaffe hos Mia och Gustav och trevligt sällskap, kan ju inte bli annat än en lyckad kväll.
Det har ju faktiskt hänt väldigt mycket mer sen jag skrev senast. Vi har ju bl a varit ute i Rumma på ett mycket trevligt besök hos Tesas mamma och pappa.Henke har ju faktiskt varit med på innebandyn också... Tror nog att det gick bra för honom trots att han klagade över träningsvärk måååånga dagar efteråt. Självklart fans dom trogna fansen Johanna, Leah, Elin och jag på plats för att heja! ( eller skratta åt dom) välj själva, he he!Nä då var det dags att ta tag i den här dagen också...


Tvättmaskin

Då har vuxenpoängen skjutit i höjden... Tvättmaskinen är inhandlad... Det gick ju inte så smidigt som vi hade hoppats. Hade sett ut oss en billig variant på Elgiganten, kommer dit och får beskedet att dom billiga är slut men att samma tvättmaskin finns till ett högre pris... va?! Visade då försäljaren reklambladet där det tydligt står att priserna gäller flera dagar till men ikke... Gick därifrån måttligt irriterade! Då kom min kära far på den briljanta idéen att skicka in Stefan och se vad han får för erbjudande, vi vet ju alla att dessa norrlänningar kan prata... och jodå, efter ett par minuter ringer Stefan och säger åt oss att vi kan komma in och köpa den till det billigare priset... Hur bär han sig åt?! Så hädanefter ska vi alltid ha med Stefan när det är dags att köpa elektriska prylar!

He he, tack Stefan...

Electrolux Tvättmaskin - SPARA 1200:-

1 månad

Ja då har det gått en månad och vi har tagit oss igenom både jul och nyår. 
Julen blev ju som väntat annorlunda men vi försökte trots allt göra det bästa av det. Maten var jättegod, jag blev oerhört glad över julklapparna jag fick och ett trevligt besök av morbror Anders och våra kära kusiner Elin och Martin. Annars var det Pappa, mormor, Johanna, Stefan Leah och jag som tillbringade dagen tillsammans. Visst saknade jag mamma hela tiden och det kändes fruktansvärt att åka till kyrkogården men vi lyckades ha en trevlig jul i alla fall.

På juldagen for vi traditionsenligt till Annette och Göran för att inta en delikat fiskgratäng. Alltid lika trevligt...Efter några dagars ledighet kring jul så var jag åter på jobbet och slet. Vi har ju märkligt nog en hel del att göra på jobbet dagarna kring jul och nyår.
Efter mycket dísskuterande så beslutades det på Banérgatan 1 att Henrik och Emma fick fira nyår på var sitt håll. Henrik tog tåget till Norrköping för att först besöka sin underbara brorson som då var tre dagar gammal för att sedan åka vidare till middag och fest med sina vänner. Jag däremot kom hem helt slutkörd efter en dag på jobbet men lyckades piggna till framåt kvällen då jag tillbringade nyår hos Gustav och Mia. Det blev en helt lyckad kväll med otrolig mat och fantatstiskt sällskap. Jag lyckades både slappna av och faktiskt ha riktigt roligt. Självklart var ju sötnosen Leah med, trots feber så var hon på strålande humör, charmade alla och höll sig vaken till kl. 1. Vid halv två dök även Henrik upp så vi fick i alla fall fira en liten stund tillsammans. Vid halv fyra tänkte vi att det kanske var dags att gå hemåt och så fick det bli... Tack kära Gustav och Mia och alla andra som var med för en underbar kväll...Nyårsdagen... Trötta... pizza...

Fick besök av Pappa, mormor, Anders, Tesa, Elin och Martin... Jättekul att ni kunde komma!
Tog även en promenad för att kolla in Kusin Mickes nya lya, måste säga att jag blev lite imponerad... Mycket snyggt kusin! Hoppas du kommer att trivas!

Sitter och funderar på om jag ska ge mig ner på stan, borde verkligem köpa lite nya kläder... Hmm, kommer säkert få någon spydig kommentar från min syster men jag har faktiskt brist på kläder nu. Det är ju bara så fruktansvärt kallt idag så det kanske slutar med att jag kryper ner i soffan under en filt och kollar på en film istället, det återstår att se!

Tack alla ni som har hjälpt oss igenom jul och nyår...

RSS 2.0