Bulgarien nästa...

Jahopp, då var det dags för nästa resa... Bulgarien nästa!
Hörs om en vecka...

Hej hopp...

Åter på fastlandet...Ja då var fötterna tryggt på fastlandet igen. Kom hem som vi skulle från Gotland trots färjor som krockat.
Har tillbringat en vecka tillsammans med familjen Eriksson, familjen Svensson/Sjöstrand, papps och Henke. Vi fick en jätteskön vecka på Gotland med kanonväder, lite blåsigt men inget man inte stod ut med. 

Vi har självklart hunnit med dom traditionella aktiviteterna minigolf, picknick vid havet, grillkväll med luffarna Mackan och Benny, strosat inne i Visby och sol & bad, kanske inte så jättemycket bad från min och Henkes sida.
Hittade en fin badplats förra året som vi fick med hela gänget till i år, visst det är en liten bit att åka men när man kommer dit och det är fint väder så finns det absolut inget behov av att åka utomlands. Ett gammal kalkbrott med Turkost vatten, fantastiskt fint.

Leah
- Ska vi åka till det där havet som du har hittat Emma...?

Ha ha, det vore ju nåt att ha upptäckt ett nytt hav... Hon är för go lilla Leah!

Min kära morbror gjorde succé han också, provade skor i en butik och promenerade iväg därifrån med lånestrumpan kvar på ena foten, får bli ett besök i samma butik nästa år så kanske han kan få ihop till ett helt par... =)

Det blev ju en lite annorlunda resa i år, mamma saknades varenda dag, vi vet ju allihop hur mycket hon älskade Gotland och få sitta vid havet. Hon borde ha varit med, det är så orättvist och det är så svårt att acceptera att det inte kommer att vara som förut.
Resan var ju även annorlunda på ett positivt sätt också, lilla Nellie var ju med (vet inte hur dom kommer att stava hennes namn)  både Leah och Nellie har varit så duktiga, Leah har röjt som hon alltid brukar och har kläckt den ena roliga kommentaren efter den andra... Nellie har inte gjort mycket väsen av sig, hade förberett mig på att inte få sova om nätterna men det var ju inga problem.

Tack allihopa för en jättehärlig vecka.
Tack snälla pappa för en underbar resa, trots att vi saknade mamma så har vi haft en skön semester tillsammans...


Semester

Nu hörreni är det dags för mig också att få njuta av lite välförtjänt semester, kände att mitt leende blev större och större under dagen och nu äntligen är jag hemma... Hur bra man än trivs på jobbet så är det underbart att få vara lite ledig emellanåt.

På söndag bär det iväg till Gotland, har ju blivit en tradition det där...

Hinner lagom komma hem så sticker jag och Sara till Bulgarien en vecka, hittade en resa till Grekland först men lagom när vi skulle boka så hade dom höjt priset, visst det var ju inte många hundralappar men sura som vi blev så bokade vi resan till Bulgarien istället. Kommer garanterat bli en skön och slapp vecka och förhoppningsvis kanske även panodilen Emma kan få lite färg...

Har ju även en Belgienresa framför mig... Blir den första resan för Henke och mig ensamma, ska bli underbart. Vem vet, vi kanske går varandra på nerverna då båda har en tendens att vara ganska envisa men jag misstänker att vi kommer att få en kanonresa... Formel 1, öl, choklad och Henke. Ni hör ju hur härligt det låter...

Nu väntar jag bara på att Henke ska komma hem så ska vi sätta oss nere vid vattnet och fira min semester med en liten picknick!

Mamma: Det kommer att bli så tomt utan dig på Gotland, saknar dig så otroligt mycket!Pyret...

Hallå där...

Sitter och funderar på om jag ska försöka kränga av mig mina plaskblöta jeans som har klistrat fast sig på mina ben. Kikade ut genom fönstret imorse när jag skulle ta cykeln till bussen för att åka till jobbet och tänkte, hmm jag klarar mig nog, trampade iväg ca 200m så öppnade sig himlen, lika långt att vända hemåt som att fortsätta till bussen så jag valde det senare. Kom till jobbet och såg ut som en drängt katt men det var bara att hänga upp mina kläder och torka håret i bordsfläkten så var det ordnat. Vid arbetsdagens slut svor jag över min lathet att inte ta med mig något paraply, det var bara att ge sig ut i regnet igen. Det här med regnkläder är något jag ska investera i.

Som nu säkert alla vet så har ju äntligen lilla pyret kommit till världen, en alldeles underbar liten docka som får moster att skina av stolthet. Har nu två fantastiska syskonbarn. Undrar vad juniora kommer att få heta.

Fick veta redan på fredagen att de skulle sätta igång det tidigare än det var tänk från början pga dåliga fosterljud, usch, det går inte ens att beskriva hur orolig jag var, gick omkring som ett vrak på jobbet och kunde inte tänka på något annat. Kunde inte förstå hur jag skulle kunna sova den natten men tack och lov så kom det efterlängtade sms:et redan på kvällen med en bild på lilla mini... Liten var visst rätta ordet, vägde bara 2445g, hur söt som helst! Bara längtade efter att få se henne och det fick vi redan på söndagen då jag och Henke var och hämtade dom på sjukhuset! Var inte svårövertalade när dom frågade om vi ville följa med ner till Åtvid.
Nu längtar vi till Gotland då vi får tillbringa en hel vecka tillsammans med bebis, härliga Leah,sys, Stefan, pappa och galna familjen Eriksson... Bara 8 dagar kvar!

RSS 2.0