MidsommarJa då var midsommar över...

Efter en smått kaotisk vecka på jobbet så var det skönt att åka ner till Åtvid och bara ta det lugnt. Har alltså firat midsommar hemma hos pappa. Började med sill-lunch (skippade sillen men annars var det gott), sen dök morbror Anders, Tesa, Elin och Martin upp med en fantastisk tårta, jag håller fast vid att Martin borde bli konditor eller nåt liknande. Tesa var tyvärr tvungen att jobba ett par timmar och Elin svek sina kära kusiner för några kompisar men vi hade otroligt trevligt i alla fall! Ett besök på kyrkogården med blommor till mamma var en självklarhet, både skönt och jobbigt att åka dit.

Vi hade en härlig midsommar men tyvärr ingen liten bebis med oss än... Väntar och väntar på att Jossi ska kläcka snart!

Vaknade i morse av att Leah slängde en gosedjursorm i ansiktet på mig, Har fått en rejäl dos terapi den här helgen.

Henke och jag fick för oss att avsluta midsommarfirandet med en bio. Läste om en film som lät bra och hade fått bra kritik, sagt och gjort så bar det av ner mot stan.

Här kommer dagens varning: Se INTE "Drag  me to hell"

Herregud, hade jag förstått att det skulle vara en vidrig, fånig och komisk skräckfilm så hade jag aldrig gått med på att se den. Visst den hade sina höjdpunkter, den fick mig verkligen att flyga högt i stolen ett par gånger men ärligt talat så hade jag svårt att hålla mig för skratt. Känner fortfarande ett litet lätt illamående efter denna film och kan konstatera att den kan hamna i samlingen av ej sevärda filmer.

Ha en fortsatt skön sommar...Sys 29 år

Konstaterade med ett litet leende att min kära syster blir 30 nästa år, ingen ungdom längre, ha ha... Det jobbiga är ju förstås att jag följer efter i samma takt men trots det så är jag ju alltid tre år yngre!
Ja ja, hon blev ju faktiskt bara 29 igår och det firades med presenter och tårta (som jag för övrigt hjälpte till att baka). Fick börja dagen med två vändor på stan för att fixa Jossis presenter, köpte med mig jordgubbar som färdgodis och bar mig iväg ner till Åtvid för att hjälpa till med bestyren. Hon ska ju trots allt få en bebis när som helst så lite kunde jag kanske bidra med.
En kanontrevlig dag, hoppas min kära syster var nöjd.
Nu väntar vi med spänning efter mitt andra syskonbarn. Jag tror att det bli den 17:e men man vet ju aldrig! Jag tror att fröken Sjöstrand kommer att bli en jättegullig storasyster. Hon kommer säkert att bli som sin mamma, en omtänksam, snäll syster som tidigt gjorde mig smärtsamt medveten om att mitt hår sitter fast på huvudet och som dessutom använda det som soppkvast!


Dagens Tips: Testa Rubicon Mangojuice, fantastisk god.

Ett halvår...

Ett halvår har gått... Sitter och funderar på vad jag har gjort det här halvåret, ärligt talat så känns det inte som att jag har gjort någonting, har bara velat att tiden ska gå, bara väntat på att allt ska kännas bättre. Har svårt att förstå att det redan har gått 6 månader men det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på mamma. Det går inte en dag utan att jag blir arg över vad som hände och det går inte en dag utan att jag önskar att hon fanns kvar.
Var styrkan som har fått mig ur sängen varje morgon kommit ifrån vet jag inte för det är många dagar som jag inte önskat annat än att få ligga kvar och bara sova, har inte velat vara vaken för då tvingas man vara medveten om vad som har hänt, men på något sätt har man tagit sig ur sängen och tagit sig igenom dag efter dag och nu har det helt plötsligt gått 6 månader.
Vissa dagar känner jag mig glad och kan tänka på fina minnen, andra dagar går jag igenom den sista veckan minut för minut och minns den fruktansvärda känslan då vi fick reda på att vi skulle förlora henne, det finns dagar då jag är arg men inte riktigt vet vad jag är arg på men dom allra flesta dagarna så känner jag bara en enorm saknad.
Vi förlorade en person som man alltid kunde vända sig till oavsett vad det gällde, en person som alltid ställde upp, en person som brydde sig om andra, en person som antagligen kände mig bättre än jag själv.
Vi saknar dig mamma...
Den dagen jag går
för att ej vända åter
Jag vill att Ni minns mig
precis som jag var
Det blir bara värre
mina kära, om Ni gråter
För ingen kan ändra
det öde vi har
Den dagen Ni står här
och mig saknar
Jag vill att Ni lever
och livslusten har
Mina älskade kära
jag vill att Ni lever
Och "lever" de dagar
den tid Ni har kvar
 


RSS 2.0