Mors dag...
Vaknade tidigt, har inte kunnat sova bra, tänker och tänker... Det har varit fruktansvärt jobbigt att gå i affärer den senaste tiden, alla MorsDagKort och reklamer för presenter till mors dag. Har blivit påmind hela tiden om att mamma inte finns längre. Ska ju självklart inte ignorera den här dagen bara för att den är jobbig, vi ska gå ut och plocka liljekonvaljer precis som vi har gjort varje mors dag, önskar bara att vi kunde få se mammas leende när hon får buketten med en av hennes favoritblommor.
Jag känner så många underbara mammor, hoppas ni får en härlig dag och glöm inte att ni betyder otroligt mycket för era barn.

Trots att mycket är jobbigt så kan vi ju ha roligt också. Igår fyllde kusin Micke 30 år och det firades ute i Malmskogen med hela släkten. God mat, mycket prat och en hel del Guitar Hero. Hoppas han var nöjd med sin födelsedag nu när han passerat det magiska 30strecket.
Besviken att jag glömde min kamera igår, brukar alltid vara så duktig att komma ihåg den så jag har tyvärr inte så mycket bilder att dela med mig av.

Vi har ju även hunnit med att springa blodomloppet också. Vårt lag bestod av Henke, mig, Micke, Annika och Olle. Jag och Annika höll oss till 5 km men grabbarna var hårda och spang 10 km. Henke lyckades ta sig runt på 43 min och blev missnöjd, hrmf... jag själv är helt nöjd med att jag överhuvudtaget tog mig runt. Micke missade starten med ca 10 min, har nu lärt mig att man inte ska ringa till någon mitt i finalen i champions league (eller vad det nu var) för att ge information om starttider. Vi har alltså en hel del att förbätrra till nästa år.

Det ser ut som att det kommer att bli en fin dag idag. Ska nog gå och väcka Henke så vi kan åka ner till pappa och ha det skönt i solen.

Kommentarer
Postat av: sys

ja fy f*n... Igår var det verkligen tufft utan mams... Men mormors reaktion värmde ju iallafall! Kram sys

2009-06-01 @ 17:26:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0