Reunion

10 år efter att man gick ut nian så var det dags att återförenas. Skulle ljuga om jag påstod att man inte var lite förväntansfull, vad har hänt sedan man sågs senast, skulle man överhuvudtaget känna igen alla? Vi har nog alla hört om skandalerna som sker under dessa klassfester så vad skulle hända på vår. Ärligt talat så var vi nog otroligt skötsamma eller så missade jag helt enkelt alla smaskiga detaljer, var väl upptagen med att prata med alla gamla vänner. Tyvärr så var vår klass lite mager, det var många som inte kunde komma, de tre killarna som trots allt vågade ta sig dit hade nog fullt upp med att göra sig hörda bland tjejerna från 9c.
Visst blev det att man föll tillbaka lite i sina gamla "roller", de härjiga klsserna då var även de härjiga klasserna nu, de lugna (vi alltså) var lugna nu också, om man bortser från eldsvådan vi råkade anlägga. Skillnaden var att alla tack och lov kändes lite mognare, samtalen handlade inte om fester, pojkar, skvaller och hur pisstråkig skolan var utan om jobb, barn, fritidsintressen och självklart en massa gamla goda minnen.
Kluvna känslor när allt känns så nära men ändå så långt bort. Kan inte förstå att det var så många år sen man träffade dessa människor varje dag. Kändes som att man fortfarande kände varandra så väl.
De gamla minnena dök även upp då pappa kom och hämtade mig på natten och jag försökte dölja att jag hade druckit, ha ha... Jag tror att han tycker att det är okej att dricka vin när man snart är 26 år.
Det blev en kväll med mycket skratt, minnen och kramar.


Kommentarer
Postat av: syster

haha minns en emma på högstadiet med blont hår, överspacklat face o gräsligt fula platå-dojjor... Minns du henne`???Ditt urusla humör verkar dock ha kommit för att stanna =)

Kram sys

2009-05-13 @ 17:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0