Laseroperation

Min kära sambo är nu opererad...
För ca 1 vecka sen ringde han till en ögonklinik för att få lite information om laseroperationer, han fick en tid direkt för undersökning och i onsdags var det dags för själva operationen. Det här med att ta det lugnt och fundera över beslut är inte riktigt vår grej, här ska det gå undan men lika bra det, annars finns det ju risk att man ångrar sig. 

Tyckte att Herr Karlsson var otroligt lugn hela onsdagen, det var nog snarare jag som var den nervösa av oss. Det visade sig dock att han var lite tankspridd trots allt, glömde nämligen plånboken så vi fick snällt vända hem och hämta den vilken resulterade i att vi blev försenade men vad gör det, fördelen med privata kliniker är ju att dom är så beroende av sitt rykte så vi var lika välkomna trots att vi blev sena... helt otroligt bemötande, var nästan så att jag själv blev sugen att fixa till mina ögon.

Efter ytterliggare undersökningar så var det dags för själva operationen, skulle bara ta ett par minuter men det tog bra mycket längre tid än så, blev mer och mer nervös men allt gick i alla fall bra.

Redan dagen efter såg han bättre än vad jag gjorde... hrmf

Kan verkligen inte förstå hur det kan funka, dagens teknik är alldeles för komplicerad för mig...
Kommentarer
Postat av: jossi

synd att dom lyckades bränna bort lite mer mellan pannbenen än det dom skulle... Haha... =)

2009-05-23 @ 20:06:01
Postat av: Emma

Ha ha, den va taskig!

2009-05-23 @ 20:33:03
Postat av: Anonym

vaddå taskig??? du märkte väl själv hur vimsig han var häromdagen =)

2009-05-24 @ 17:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0