Gräsänka

Måndag och gräsänka, låter inget vidare men jag har det riktigt trevligt i alla fall! Lite smått avundsjuk på Herr Karlsson som tillbringar tre dagar i Stockholm på ölkurs, ja då får man helt enkelt se till att man har det bra här hemma också. Insåg imorse att jag hade missat att ställa om väckarklockan från igår då vi tog en tripp till Ullared, har alltså blivit väckt 03:45 två dagar i rad men vad gör det när man är ledig en måndag och kan stänga av och få sova hur länge man vill! Var lite trög i starten idag men bestämde träff med en kompis för att ta en fika, blev visst en väldigt lång sådan och en härlig shoppingtur på stan. Ikväll blir det bio, tacksam för att Anna är tillbaka i detta land så jag kan få sällskap på musikaler igen, ska alltså se Fame.

Ullared- Det här med att helga vilodagen är ju tyvärr inget man efterlever nu för tiden, som ni förstår så åkte vi fruktansvärt tidigt igår. Sätter mig i bilen tillsammans med Henke och pappa, hinner lagom lämna Linköping så har båda herrarna slocknat, tackar för det sällskapet, ha ha...
Vi hade tack och lov tur denna gång också, har aldrig behövt stå några längre tider i kö för att komma in, inga köer i kassorna och det gick skapligt att ta sig fram där inne också, Henke kanske inte riktigt håller med om det.
Det visade sig bli en mycket trevlig dag, inga problem med Leah och Nellie, hittade en hel del men kände inte att jag köpte en massa onödiga saker som det annars finns risk för där. Fyndade en jacka som jag suktat efter på MQ, tyckte att 1500kr var lite saftigt, hittade samma jacka på MQs outlet för 400kr, det tackar man för! Helnöjd med dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0