Tidsbrist?

Min första tanke när jag började skriva var att jag skulle be om ursäkt för att det var länge sen jag uppdaterade och skulle självklart skylla på tidsbrist men ärligt talat, hur lång tid tar det egentligen att skriva? Har jag inte haft tio minuter över sen senast så borde jag verkligen kolla över mitt liv och stressa ner lite. Ja jag har jobbat mer än vanligt, har inventerat, Ladie´s night, hunnit med flera kurser bl a i Stockholm, "dop", födelsedagar och mycket mycket annat. Antar att det kan vara vädret som är boven just nu, jag går lite på halvfart. I dag var första dagen på 1½ vecka som jag fick se solen, lite thaimat och sol gör susen för mitt humör.

Låter er få se lite bilder istället så ska jag iväg och frossa i en massa frukt....Grattis ÅFF... tillbaka i allsvenskan! (Henke följde inte med till torget av någon märklig anledning)

Trodde aldrig man skulle få ses Henke så här...

 

Fina fina bilder...


Godis 500 kr

Onsdagkväll, sitter i soffan och väntar på att Greys anatomy ska börja, Henke börjar känna ett litet sockersug och vi beslutar oss för att ge oss ut och handla något till kvällen. Vi tar våra cyklar och åker iväg. Kommer ca 200m då jag ser några självlysande västar. Jag reagerar blixtsnabbt, hinner tänka "skit, jag har inget cykellyse" flyger av cykeln samtidigt som jag mumlar en liten svordomsramsa för mig själv men det var för sent, blir invinkad av polisen och får nu snällt betala 500kr i böter. Hade självklart inte med mig mitt körkort, fick alltså stå i kylan en bra stund medans polisen kontrollerade i sina gigantiska register att det verkligen var jag. Blev tillslut ivägsläppt, gåendes... Märkligt nog så var jag mer irriterad över att jag missade halva avsnittet av Greys än att jag hade fått böter. Vi fick i alla fall vårt godis, lite dyrare än vi hade tänkt. Ja så kan det gå....

Dagens agenda - Köpa cykellyse!

RSS 2.0