Bebisar bebisar =)

Den här helgen har mina hormoner fått jobba för fullt, har tillbringat hela helgen med att åka runt och träffa alla dessa mysiga små barn och bebisar.
Började redan i fredags då vi stötte på familjen Sjöstrand/Svensson lite snabbt inne på affären. Fick en lite större dos av mina små syskonbarn i lördags då vi åkte ner och stöttade ÅFF. Nellie låg och hade det skönt i sin vagn och Leah växlade mellan att vara i min famn och att fara omkring. Efter matchen (som jag inte var helt nöjd över) så gick vi hem till ett par kompisar som nyligen har fått en liten Edith. Blev bjudna på mat och hade en jättemysig kväll med en liten bebis som låg och sov i min famn!
Igår tog vi en tripp till Henkes bror, lille Oliver har nu blivit nio månader och är hur charmig som helst. Hade en jätteskön dag med tipspromenad, Formel 1, och bus/mys med lillkillen!
Idag fick jag äran att umgås med Mia och deras söta lilla Emmy som nu är en månad gammal. Min kära syster tog med sig Nellie och Leah och gjorde oss sällskap, otroligt trevligt.
Vore kanske säkrast om inte Henke kom hem idag, efter den här helgen så är det svårt att inte vilja ha en egen liten bebis...
Kommentarer
Postat av: elin

men väldigt myssigt med barn!=)

2009-09-30 @ 10:38:09
URL: http://cooolaelin.blogg.se/
Postat av: Johanna

jaaaaaaaaaaaaaaaa.... det finns hopp!!!!

2009-10-05 @ 15:53:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0