Bysjöloppet

I lördags dök det upp en massa gamla härliga minnen då vi åter stod men nummerlapparna i högsta hugg och det var dags för Bysjöloppet. Det var ju självklart inte jag som sprang, har tyvärr lagt av mig lite på den fronten, men däremot var det Leahs och Henkes tur. Leah får nöja sig några år med 1,3 km men Henke gav sig på 18 km, ska det va så ska det va... Ingen utmaning att köra 11 km, hmrf...

Sena som vanligt men vi hann fram lagom till Leahs start. Både Stefan och Leah såg riktigt laddade ut =)
Startskottet smäller och Leah springer iväg på sina små ben och moster Emma smälter.
Ungefär halvvägs så ville hon att jag skulle springa med henne också och vem kan säga nej? Vem som var tröttast av Leah och mig när vi kom i mål vet jag inte. Hon var så fantastiskt duktig.
Sen var det Henkes tur. Ärligt talat så var jag inte helt säker på att han skulle klara det, han hade ju inte tränat så långa sträckor i sommar men visst, han är både seg och envis så är det någon som skulle klara av det så är det ju han.
Det visade sig att det gick alldeles utmärkt, han såg kanske lite plågad ut när han kom i mål men tiden var bra mycket bättre än han hade tänkt sig från början. Snyggt jobbat!

Hoppas det blir av nästa år också...


Kommentarer
Postat av: Sys

Henken är galen! Man springer inte sååååå långt. Det är ungeför 17,5 km för långt =)Visst var hos söt min sessa? Finns inget gulligare än små kids som springer =)

2009-09-14 @ 11:33:46
Postat av: elin

bra gjort henke!=)

2009-09-14 @ 12:48:26
URL: http://cooolaelin.blogg.se/
Postat av: kjell

bra jobbat båda två

2009-09-15 @ 11:10:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0