Möte

Sitter här och undrar hur jag kunde föreslå något så korkat som att ha ett möte hemma hos mig imorgon. Bestämdes för flera veckor sedan och nu suckar jag över att jag både måste baka och städa ikväll.
Men som jag har sagt tidigare... Det bästa sättet att få mig att städa är att bjuda hem folk så ni är välkomna när ni vill...
Får ju dessutom en halv dag ledigt imorgon så här ska inte klagas, bara fram med dammsugaren, röra ihop en kladdkaka och smaka lite smet så är kvällen räddad.


Formel1abstinens?

För exakt ett år sedan satt vi i bilen påväg till Belgien och en av mitt livs bästa resor.
Sa sista dagen på resan då jag med en overklighetskänska stod på Spa-Francorchamps och såg Ferrari ta sin enda seger för säsongen att det här skulle jag leva på länge... det blev ett år! Nu sitter jag här med bara en vecka kvar till loppet i Belgien och skulle kunna göra precis vad som helst för att få vara på plats igen, få känna spänningen i luften, sitta i en lerig slänt tillsammans med en hel hop galna ferrarifans med en utsikt som är helt obeskrivbar, känna doften av bränt gummi och med en ljudnivå som fick kroppen att skaka.
Nu känner jag hur suget efter en ny resa växer i samma takt som min avokadoväxt, och den är stor nu, riktigt stor...

Kanske har jag bara abstinens nu när det har varit några veckors uppehåll men jag är säker på att nästa helg när jag sitter och kollar på Belgiens grand prix så kommer jag längta tillbaka och minnas den fantastiska känslan när ens dröm går i uppfyllelse...

En liten gåta

En man och hans son råkar ut för en svår bilolycka. Pappan dör direkt men pojken klarar sig med mycket svåra skador och förs till sjukhus där han ska opereras. Kirurgen kommer in, men vänder i dörren, mycket upprörd, och säger: Nej, honom kan jag inte operera, det är min son!

Hur hänger detta ihop?För er som inte kom på svaret så kan jag avslöja att kirurgen självklart är pojkens mamma.
Ärligt talat, hur många av er fixade den?

Jag åkte dit på den trots att Henke och jag hade en djup diskussion om att kvinnor får kämpa mer än killar i vissa positioner.
Jag märker av detta i stort sett varje dag.
Får höra kommentarer som: Du är väl bara en praktikant..., du får väl inte ens dricka... Pluggar du annars eller...?
Varför är det så främmande och chockerande att en ung tjej kan vara butikschef? Jag har fått träffa många förvånade kunder de senaste veckorna.
Det mest skrämmande är att jag som blir påmind om detta varje dag gör precis likadant själv. Kom på mig själv när jag skulle köpa en väska till Henkes innebandyklubba. Hade ingen koll på detta så jag ville självklart ha hjälp, en ung tjej som jobbade på denna sportaffär går förbi och jag struntade i att fråga henne och gick fram till en ung kille istället... Varför gjorde jag så?

Nä, dags för skärpning...


Virlången...Efter den här natten så kostade bara vårt tält 1500kr/natt, nästa gång bara 1000kr/natt och om 8 nätter ute i naturen bara 300kr/natt, snart är det riktigt prisvärt...

Var ju inte så svårt det där, tog ju inte många minuter innan första firren satt på kroken, och vem drog upp den?
Jag såklart...


Henke lyckades han också.... skönt för honom. (misstänker att han mutat abborren men okej då)
"Plask" o där fick fisken en ny chans att överleva det hårda livet i Virlångens vatten.
Trött?
Nej bara stöddig efter att ha fått en större fisk än mig och behövde ta igen sig lite... *fnys*
Trots målmedvetenheten och en felfri fisketeknik så fick jag se mig besegrad. Min lilla abborre slog inte Henkes 2 abborrar och 3 gäddor... Tusan också!

Åter på fast mark och dags för matlagning... Korvgryta på menyn.


Vacker pojke, vacker bild...
Fiiint ställa att campa på trots myror och mygg...

Snabbkaffe som passerat sitt bäst-före-datum kanske inte låter lockande men smakade lovely efter en hård natt sovandes med en stubbe i ryggen.

NÖJD
RSS 2.0