Klantigt

Svära... Betala... Gå vidare... ALDRIG chansa igen...
Tack för den julklappen!


Mycket skryt...

Stor besvikelse...
Dessa frukter skryter gärna med sitt utseende men ärligt talat så har de inte mycket att komma med smakmässigt.


KiwanoPåminner om banan smakmässigt, ingen syra så jag upplevde den som platt.Drakfrukt (Pitaya)Påminner om Kiwi i konsistensen men hade inte mycket smak att komma med.
God men utseendet gör att man har alldeles för höga förväntningar.
Slumpen?

Blev sugen på ett speciellt vitt vin en vardagkväll för fler år sedan och av någon anledning så hade jag bestämt mig för att faktiskt åka och köpa det. Min dåvarande sambo Robert hade inget för sig utan följde med till Ekholmens systembolag. Jag tittade förtvivlat in på en tom hylla där mitt vin skulle ha stått och Robert bestämde sig för att fråga någon. Precis då kom det ut en tjej ur personalen som Robert jobbat med tidigare, han går fram till henne och frågar efter vinet och de fortsättar att prata lite. Hon berättade att hon skulle sluta och tanken slår mig som då är arbetslös att snart är det sommar och en person ska sluta, hit skulle man kunna söka.
Det blev inget vin just då men skickade några dagar senare in en ansökan och resten vet ni...

Man kan  undra var jag varit nu om jag inte hade blivit sugen på vin den kvällen, om vinet jag ville ha inte hade varit slut, om Robert inte hade följt med, om den här tjejen inte hade jobbat den dagen, eller att vi hade frågat någon annan i personalen och så kan man fortsätta. Då hade jag inte haft det jobbet jag har idag, hade inte varit tillsammans med Henrik som jag lärde känna genom jobbet, hade inte bott i den här lägenheten osv.
Läskigt att tänka på hur små beslut har påverkat hela ens liv och då är det här bara ett litet exempel. Eller är det helt enkelt slumpen?

Nä, bäst att låta bli att tänka så här...


RSS 2.0