Det stora snötestet

Då var dagen kommen att testa mina nya kängor...
Jag hade bestämt mig för att faktiskt köpa mig ett par rejäla, vattentäta riktigt bra kängor som jag vill kunna ha oavsett årstid, kosta vad det kosta vill.
Hittade vad jag ville ha inne på Uteliv med hjälp av vår kära vän Kristoffers expertis.

Snötestet: Bylsade på oss kläder och snörade på oss kängorna och begav oss mot Vidingsjös motionsspår. Hade bestämt oss för att marschera milen. Insåg redan de första stegan att det här skulle bli jobbigt, hade inte riktigt räknat med att vi skulle behöva pulsa i flera decimeters djup snö. Naiv som jag är hade jag ju trott att det kanske skulle vara plogat, eller i alla fall så pass väl nedtrampat att det skulle vara smidigt att gå men ikke... Vi pulsade vidare... Efter två kilometer konstaterade jag att det här skulle inte gå, svetten rann, humöret var så illa att jag hade lust att slänga Henke i snön bara för att han är mer vältränad än vad jag är... pulsade vidare... När vi började närma oss tre kilometer var jag i upplösningstillstånd och ville bara vända men gick muttrande med på att gå vidare med löfte om att det fanns en genväg längre fram. Tack och lov så dök den upp snabbare än jag trodde. Nu var all hänsyn för längdåkarna som bortblåst, struntade fullständigt i om jag gick i deras spår eller inte, nu ville jag bara ta mig tillbaka i någorlunda skick... Helt plötsligt dök den upp, en plogad väg, och mitt humör vände på en sekund. Med helt ny energi kunde vi avsluta vår promenad och ta oss tillbaka till bilen igen. Bad Henke om ursäkt för mitt dåliga humör och konstaterad att kängorna var värda varenda krona.

Snötestet
Kängorna - MVG
Humöret - IG
 Kommentarer
Postat av: Pappa

Skönt att testet fick ett lyckligt slut. Hittat nån plats för dom i garderoben?

2010-02-07 @ 18:53:31
Postat av: Emma

För skor finns det alltid plats men visst tusan är det tur att vi har två stycken klädkammare...

2010-02-07 @ 22:50:44
Postat av: Jossan

Du kan ju alltid använda den nya hyllan i hallen :PAllt bra med dig Emmaskrutt?2010-02-09 @ 08:34:28
Postat av: Pappa

Klädkammare? Du menar väl skokammare?

2010-02-09 @ 19:15:31
Postat av: Emma

Tack Jossan, det var ju faktiskt en kanonidé =)

Pappa - Jag lovar att jag ska rensa lite till sommaren =)

2010-02-10 @ 21:09:48
Postat av: sys

haha lider med Henke. Vet ju vilket humör du har kära syster =) Ni kanske skulle ta Olle o fannys lägenhet o ha den som extra kläd7sko-kammare???

2010-02-12 @ 16:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0