Fint svett

Ny bokhylla inhandlad...
Har funderat på vad som kan vara snyggt att ställa i den...
Det löste min kära sambo...

Svettiga träningskläder, ja varför inte? Det finns ingen hejd på inredningsidéerna nu för tiden.
Deppkväll

Lördagskvällen blev en ordentlig Deppkväll...
Var bjuden hem till en kollega på pizza, öl, och mängder av filmer med Johnny Depp. Trodde att min samling med filmer av denna stora skådespelare var imponerande men där låg jag i lä, det visade sig finnas mängder av filmer som jag har missat. Vi hann avverka "Cry Baby" och "Benny & Joon". Det glädjer mig att det finns många timmars nöje kvar i framtiden.  


Öm rumpa!

Pulkaåkning verkar vara detsamma som öm rumpa... Beror det på de extra kilona som man lagt på sig sen man var liten eller kan det bero på den otränade rumpan som inte orkar med att springa upp för backarna längre? Oavsett vad det beror på så har i alla fall min kära bakdel gett sig till känna efter gårdagens pulkaåkning tillsammans med fröken Leah Sjöstrand.
Modet kanske inte var på riktigt samma nivå som förr men den fåniga glädjen fanns allt kvar när man störtade ner för kyrkbacken i full fart flygandes över alla gupp...
Ja rumpan fick ta stryk men uj vad roligt det var!

Comeback...

Då var det bara 64 dagar kvar, och ni vet väl allihopa vad jag talar om...?

Har blandade känslor inför årets säsong i Formel 1. Michael Schumacher gör comeback! Med tanke på att några tårar trängade sig fram under presskonferansen då han meddelade att han skulle lägga av så förstår ni säkert hur mycket jag har längtat efter att få se honom på banan igen... men det blir inte i en Ferrari! Hur ska jag kunna överge mitt trogna stall när min största idol genom tiderna återkommer, nu i en Mercedes. Hur det än går så kommer jag nog alltid innerst inne följa Schumacher, oavsett vilken bil han kör. Det var ju trots allt för Benetton han körde när jag fick upp ögonen för honom så kombinationen Ferrari-Schumacher behöver ju inte vara det optimala, trots att det såg ut som det i många år.
Ja ja, det kommer i alla fall att bli en otroligt intressant säsong och jag kommer att följa både Ferarri och Schumacher med ett enormt intresse.
Nedräkningen har börjat...

Jul & Nyår

Ja då var både jul och nyår över och jag har äntligen några dagar ledigt för att ta igen mig. December är mysigt men herregud vad vi har att göra på jobbet.

Julen firades hos familjen Svensson/Sjöstrand i nya huset, jättemysigt och jättegott.
Henke var med en stund på förmiddagen men åkte sen för att vara med sin familj. Elin, Martin och Anders gjorde oss sällskap till frukosten, tycker att vi ska fortsätta med det, riktigt trevligt att få träffa dom på julafton, synd bara att Tesa var tvungen att jobba. Julbordet och resten av kvällen avnjöts av mig, pappa, mormor, Jossi, Stefan, Leah och lilla Nellie. Maten var fantastisk god, julklapparna var kanonbra, magen full av godis och en avslutning hemma hos pappa med en öl och en marsipangris...
Alltid lite lustigt med nya traditioner men trots att vi allihop saknar mamma så hade vi en riktigt bra jul. Tack...

Juldagen startades med grötfrukost hos Jossi & Stefan. Sedan tillbringades traditionsenligt resten av dagen hos faster Annette & Göran. Mycket gott och trevligt.

Nyår
Började dagen med att jobba men tack och lov så var det ganska lugnt. Henke hade mått dåligt ett par dagar så vi var lite osäkra på hur han skulle orka med kvällen men efter ett par timmars vila på eftermiddagen lyckades han piggna till.
Kvällen tillbringades hemma hos ett par kompisar, Linda & Andreas. Vilken lyckad nyårsafton. Vi hade så otroligt roligt, jättegod mat, massor av trevliga människor, massor av roliga lekar (som gick sjukt dåligt för mig) och tiden flög iväg. Framåt fem-tiden på morgonen tyckte vi nog att det var dags att bege oss hemåt. Trötta men mycket nöjda.
Det här med nyårslöften är inget för mig, lyckas aldrig hålla dom i alla fall men nu är det ett nytt år och nya möjligheter. Förra året var ett jobbigt år på så många sätt. Saknaden kommer alltid att finnas men nu hoppas jag att det här bli ett bra år för oss alla...

Gott nytt år...


RSS 2.0