Ny vänMin nya vän har underlättat många tidiga morgnar i bilen på väg till Vadstena.
Denna borde verkligen ingå som standard i husgerådet i varje hem.


Tiden går fort...

Har insett att min lilla kusin har blivit stor... 18 år, herregud säger jag bara. Körkort, krogen och rösta, det är stort och om två år så kommer jag stå chockad på jobbet med Elin framför mig och vill handla av mig =) Var har den lilla tjejen med den söta tofsen mitt på huvudet och "liffliffet" i handen tagit vägen? Jo hon har blivit vuxen, snart klar med skolan och vem vet, kanske blir grannar här i Linköping när hon blir sugen på att skaffa eget =)
Tiden går fort...
Tack Elin med familj för en mycket trevlig födelsedag, hoppas du var nöjd!


Sveriges paradisö

Hemkomna från vårt lilla paradis på Gotland...
Hade även denna gång en helt underbar vecka som mest bestod av sol, sol,sol, bad, bad, bad...
Ett litet urval av alla våra bilder.


Avokadon...Mycket kärlek har det gått åt men min planterade avokadokärna växer för fullt...

Bad för hela slanten...

Gick upp okristligt tidigt på min lediga lördag för att få ut så mycket som möjligt av denna fantastiskt härligt varma dag. Åkte ner till Åtvid för att självklart säga att stort grattis till Nellie på hennes födelsedag. Bjöds på en utsökt marängtårta och även mormor tittade in så man fick hälsa på henne.
Packade våra saker och begav oss mot Bysjön... Aningens för kallt i vattnet för min smak men otroligt skönt i alla fall. Efter ett par timmars busande med småtöserna Sjöstrand så var det dags att bege sig till Linköping igen för att plocka upp Henke och kära vännen Linda för att åka till nästa sjö och svalka sig. Var som vanlligt sen iväg från Åtvid vilket resulterade i stressat inköp av kaffe på priso som när jag kom hem visade sig vara kok-kaffe *suck*.
Fick oss en rejält svettig bilresa till Ågelsjön i en bil utan AC, inte nog med det så bjöd Henke oss på ett spännande äventyr i urskogen innan vi tillsist hittade ett fantastiskt fint ställe att bada på.Idag blev det mera bad... Började med ett snabbt dopp på förmiddagen. Avnjöt en härlig lunch på golfrestaurangen som snälla mormor bjöd på och avslutade med kaffe och tårta... mums!
Efter att nästan ha smält bort så blev det ytterliggare en tur till Bysjön för ännu en välbehövlig svalka och ärligt talat så var vi riktigt sugna på att ta ett kvällsdopp när vi kom hem också. Härliga härliga värme...

Badhelg... fler av dessa tack!

Jossi 30 år / Nellie 1 år

Vill tacka min kära syster för ett otroligt mysigt födelsedagsfirande... Så lillsötisen Nellie blir 1 år i helgen, var har bebisen tagit vägen? Helt plötsligt kan hon gå... o min syster har passerat 30... behöver inte säga mer om det =)
Kul att träffa alla i släkten, underbart väder och många tårtor blev det...
Nu ser jag fram emot att få en härlig dag tillsammans med sys då hon ska bli riktigt bortskämd.
Lägg gärna märke till den första bilden då Henke rövar bort ett barn...

RSS 2.0