Fysisk vecka...

Efter en mycket händelserik vecka så känns kroppen ordentligt mörbultad. Var i väg två dagar tillsammans med ca 45st butikschefer på Syllerstorpett och fick prova på helt galna aktiviteter. Har nu kört bil som styr åt fel håll, kört bil utan att se, rally/folkrace, cyklat med rumpstyrning och mycket mycket mer. Lagom då träningsvärken sakta började lägga sig så var det dags att ge sig ut och campa. Var förra helgen och inhandlade ett tält, en aning dyrare än vad jag hade tänkt mig, jag hade hittat ett zebramönstrat tält för 299kr som jag tyckte skulle duga för oss men okej kvalitet kostar och det är ju inte alla som får med försäljaren ut i skogen första gången man ska använda det.
Tillbringade alltså helgen i någon avlägsen skog mitt i ingenstans tillsammans med våra kära vänner Anna och Kristoffer.
Hittade en bra plats och slog upp våra tält, tillagade vår mat och satt runt en brasa och bara hade en lugn och skön kväll. Vaknade okristligt tidigt på morgonen av regnet som slog mot vårt tält och hann tänka: tur att vi inte köpte zebratältet innan jag somnade om. Vaknade igen några timmar senare av strålande solsken och avnjöt en härlig frukost under en gigantisk sten bland myror och mygg och konstaterade att det här vill jag göra om. Packade ihop våra saker och begav oss mot vårt mål för helgen, klättring...
Stod nedanför berget, tittade upp och funderarde på hur tusan dom hade tänkt sig att vi skulle ta oss upp där, fanns ju absolut ingenting att varken hålla i eller stå på... helt galet. Lydig som man är så var det bara att lyssna och göra som Anna och Kristoffer sa och vips så stod man där med selen på och igång med att bestiga detta omöjliga berg (enligt våra experter ganska lätt, hrmf)
Efter ett par meter upp när man började lita på att grejerna faktiskt håller och har vår alldeles egna klätterinstruktör på marken så var det bara att klättra vidare. Blev förvånad över hur mycket lättare det faktiskt var än jag trodde. Det räckte ju faktiskt med en liten spricka i berget för att kunna ta sig uppåt.
Det gick över förväntan för både mig och Henke, vi var visserligen inte i närheten av vad Anna och Kristoffer klarade men för att vara första gången så är vi otroligt nöjda med vår insats.
Nu hoppas jag verkligen att vi inte tröttade ut Anna och Kristoffer med vår okunnighet utan att vi kan göra om det här många gånger.
Det här med klättring var absolut något för mig... love it!
Får ännu en gång känna av varenda muskel i kroppen i form av en djävulsk träningsvärk... det tackar man för!
Kommentarer
Postat av: Sys

Ser rätt gött ut det där... Även om jag tror att ni skulle gjort er ganska bra i ett Zebra-tält =) Jag är dessutom imponerad över att du inte klagat en enda gång över en natt i tält. Bra sys! Kram på´re

2010-06-15 @ 07:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0