Kolmårdens djurpark

Råkade stava Kolmården fel häromdagen och då är det ingen dans på rosor att bo ihop med en svensklärare, fick mig en fin uppläxning, ha ha... men nu kommer jag i alla fall inte göra om det misstaget.

Besökte i går Kolmårdens djurpark tillsammans med Henke, Jossi, Leah & Nellie. Tyvärr alldeles för mycket folk men vädret var kanon så kunde man bara stå ut med lite sår på hälsenorna av alla dessa vagnar så fanns det inte mycket att klaga över.
Leah går i sin mosters fotspår och har redan gett sig upp i en bergodalbana, visserligen med en skräckslagen min under åkturen men glad och uppspelt efteråt... duktig tjej det där.
Nellie verkade nöjd över att vara ute och få mat lite då o då, inga klagomål från lilltösen vad vi kunde märka.
Efter en hel del promenerande, björnar, tigrar, vargar, sälar, flodhästar, apor, zebror m.m. så avslutade jag, Henke och Leah besöket med en tur i linbanan. Som sagt, mycket folk men för övrigt en otroligt mysig dag. Tack snälla sys för det.Kom hem helt utslagna (som vi har en tendens att bli efter en dag utomhus), hade tänkt att fixa årets grillpremiär. Började aningen för sent, var nämligen redan hungriga när vi hade bestämt oss för vad vi skulle äta. La ner nästan en timme åt att försöka hitta vår grilltändare, insåg att den inte fanns, Henke far iväg till macken och köper tändvätska istället och får igång grillen tillslut. Ser ut att kunna bli bra tills glöden helt plötsligt till vår stora fasa slocknar... *suck* ... Stirrar på grillen matta av hunger och utan några trevliga ord så plockar vi ihop vår fläskfile, går in och låter stekpannan avsluta jobbet. När maten är klar visar det sig att vi har vänta så länge att vår hunger är som bortblåst och känner istället ett lätt illamående. Ja så gick vår grillpremiär. Fördelen är ju att nu borde det i alla fall bara bli bättre...  


Kommentarer
Postat av: sys

Kul att ni följde med sys. Tjejerna klagade nog inte heller över uppmärksamheten o servicen från bästa moster o bästa Henke =) Kram

2010-05-24 @ 08:30:38
Postat av: Jossan

Det är därför det finns hämtmat - Varför skall man annars tjäna pengar? :P

2010-05-24 @ 20:03:22
Postat av: Emma

Tack sys...Kloka ord Jossan... håller med dig fullständigt =)

2010-05-25 @ 11:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0