Kritiskt moment

Satt på De Clomp i fredagskväll med sällskap av Henke och våra vänner Josse och Rickard. Djupa samtal mellan våra öl angående vårt stora gemensamma intresse, avokado-odlingen... Insåg ganska snabbt att jag inte hade kommit lika långt i min efterfoskning inom detta område så jag passade på att suga in varje tips jag kunde få och har nu tillbringat en stor del av dagen med att googla, plantera om och beskära en av mina plantor. Ett mycket kritiskt moment då det stod på varje sida att våren är den bästa tiden att göra detta på. Nu återstår några nervösa dagar då det kommer att visa sig om de överlever eller inte. Just nu ser den omplanterade toppen en aning trött ut men jag hoppas i alla fall att det som finns kvar av den ursprungliga plantan tar sig. Spännande spännande...

to be continued


Före

Efter

´Aningens trött...


Detta inlägg tillägnar jag Josse, så du har något att läsa när du sitter alldeles emsam och har tråkigt på dina hotellrum i Köpenhamn.


Kommentarer
Postat av: Josse

Hahah Emma, din var ju för tusingen större än våra!! haha

Men inte längre :P

Tror jag får säga till gubben att plantera om i en större kruka så vi kan få igång avokadoproduktionen... iaf få mer löv.

Tack för i fredags, det var trevligt! HOppas ni inte blev helt avskräckta av oss. Får väl bli när kylan slagit till på riktigt en kväll med öl för dig o mig o vodka o rom för grabbarna :DSom sagt, hoppas att inläggen blir lite tätare nu. Du har ju iaf ett par fans :D

2010-09-27 @ 09:26:48
Postat av: elin

lycka till... hehe

2010-09-27 @ 12:58:51
URL: http://cooolaelin.blogg.se/
Postat av: Emma

Jaha ja, det var därför ni tyckte att jag skulle klppa ner den, för att min var större... Hmm

Riktigt så lättskrämde är vi inte, ser fram emot att bli bjuden på något annat än vodka och rom =) Öl låter alldeles utmärkt.Ska försöka uppdatera lite oftare, är ju så upptagen som du vet, ha ha.Skönt att jag har några trogna fans, fler än jag kunde tro faktiskt men mycket roligt att några av er kommenterar. Mer sådant!Tack Elin, det kommer fler uppdateringar om min kära avokado!

2010-09-30 @ 12:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0