Presenter

Nu har jag äntligen Henrik hemma igen och inte nog med det, han hade dessutom med sig presenter åt mig.
Han känner mig allt för väl...Nu är min kära mobil snyggt pimpad 


Jordgubbar i konservburk
Inte så dumt faktiskt. I brist på färska så var det ett alldeles utmärkt alternativ.


Däckbyte...

Jaha, med en sambo i Prag och en pappa som lägligt nog knäckt sitt revben så fanns det inga ursäkter. Fick helt enkelt ta tag i det här med däckbytet på egen hand (okej då, lite coaching från min fars sida).
Kanske inte är så tjejig och orejäl som man kan tro med mina långa örhängen och målade naglar.Sälen 2011

Nu var det så länge sedan jag skrev att jag har en hel uppsjö ämnen och händelser att skriva om.

Ska jag berätta närmare om mitt tandläkarbesök som jag var så iställd på skulle bli en katastrof men som visade sig gå alldeles smärtfritt. Då menar jag absolut inte ordagrant för att ta bort tandsten är allt annat än smärtfritt men däremot var min tandhygienist som en annan människa än sist, kan det bero på utskällningen jag råkade dela ut över henne förra gången?

Kanske kan berätta om Henriks fascination över sin smått växande mage. Han tränar som aldrig förr men trots mil efter mil av löpning så smyger sig den analkande gubbmagen så sakta på. Mage eller inte så är han i alla fall enligt min mening hur fin som helst.

Borde kanske berätta om hur jag varje år gör en chansning och köper en bok på bokrean som jag aldrig har hört talas om tidigare. Det visade sig att boken jag plockade åt mig på måfå visade sig även i år vara ett fynd. Ni som är intresserade av läsning borde absolut läsa Sara Kadefors "Borta bäst".

För er som är intresserade av små katastrofer i mitt liv så kan jag glädja er med att min kära vackra röda bil inte ville vara vän med mig en morgon. Placerade mig fint i sätet med hela dagen planerad i mitt huvud, vred om nyckeln och min planering raserade. Plockade upp min flashiga mobil och tjejig som jag är ringer jag Henrik och frågar vad jag ska göra trots att jag visste att han inte kunde göra något men behövde någon som tyckte lite synd om mig.
Lägger på och tar tag i problemet. Ringer alltså pappa istället. Tur man har en far som ställer upp för sin dotter i kris. Underbar som han är lämnar han sitt arbete direkt och kommer till undsättning.
Nu har jag lärt mig att byta från etanol till bensin utan att köra en sträcka gör vår bil lite tjurig. Alltid lär man sig något.

Nä, jag delar helt enkelt med mig av lite bilder från vår härliga vecka i Sälen.
RSS 2.0