55 år...

Idag hade vi kunnat varit bjudna på 55-års firande.
Livet blir inte alltid som man tänkt sig...

*Stor saknad*


Oseriösa företag

9:e oktober 2010, besöker Matmässan på konsert o kongress. Ser till min stora lycka en pajform som jag länge velat köpa. Lägger en beställning på denna robusta, limegröna vackra pajform.

11:e november, skickar ett mail till företaget och efterlyser min pajform... inget svar.

17:e december, skickar ytterliggare ett mail, inte lika trevlig ton i detta mail. Svaret lyder: Skickar formen imorgon...

6:e januari, företaget i fråga får ett mail från en förbannad Emma som lyder ungefär så här: Skit i min beställning, oseriösa företag som ni borde inte få finnas... Inget svar.

Får glömma min vackra pajform...


i-landsproblem

 
i-landsproblemen bara haglar över mig.

- det är så jobbigt att knappa portkoden med många kassar i händerna (röststyrning kanske vore något)

- nu är mobiltelefonerna alldeles för avancerade då jag inte ens lyckas med att sätta i sim-kortet

- fy vad jobbigt det är att skrapa rutorna på bilen. Trots att jag inte behöver använda kontokortet längre utan har införskaffat en riktig isskrapa.

- herregud vad jobbigt det är när både kylen och frysen är så full att man måste pussla/trycka/klämma in det vi handlade idag.

- när vår kaffekanna går sönder till vår supersnygga kaffebryggare och vi måste använda den gamla ett par dagar innan vi köpt en ny kaffekanna... herregud.

- glömde att ställa ut de två senaste ekolådorna när den nya anlände så nu har vi TRE stycken i skafferiet som bara tar plats *suck*

- var tvungen att köpa fler galgar då det alltid fattas när vi ska hänga in våra kläder.

- åååhhh, måste sträcka mig till den andra datorn när jag ska byta låt.

- så jobbigt att packa upp all mat man inhandlat innan man får gå på kassarna med nya kläderna och nya mobilen.Ja vi har det inte lätt...

 

Jul & nyår 2010

Sitter i min ensamhet med en påse tutti frutti och surar över att det är för många gröna godisar i påsen. Henke tvättar bilen (som jag har skitat ner men anses slarva när jag tvättar den så han gör det hellre själv... hmm)
Bortsett från överflödet av gröna godisar så känner jag mig otroligt nöjd. Inser att jul och nyår är över och jag har knappt hunnit blinka.

Kanske borde ha valt ett helt annat jobb så jag också skulle kunna ha tid att julpynta, pyssla, laga julmat, gå på mellandagsrean och kanske ordna en stor nyårsfest. Istället har jag haft en månad beståendes av jobb, jobb, jobb... Otroligt rolig och fartfylld månad men nu är jag en aning mör.

Min otroliga syster ordnade en fantastiskt mysig jul åt oss. Jättegod mat med hemmagjord rödbetsallad och ättiksgurka som bonus, kanongott julgodis och chokladmoussetårtan kan jag inte ens nämna utan att det vattnas i munnen på mig. Skönt att få komma till ett hem med härlig julstämmning då jag för min del genomled första året utan julgran. Inte en gång till...

En jul med min undernbara familj, frukost hos mormor med familjen Eriksson, den traditionsenliga fiskgratängen hos faster Annette & Göran på juldagen med ett mysigt avslut på Ängslyckevägen. Man kan väl inte vara annat än nöjd efter en sådan helg?

Det tog alltså till den tredje julen utan mamma som man äntligen kunde börja uppskatta julen igen. Nu får man bara hoppas att det känns bättre o bättre för varje år och att saknaden som förmodligen aldrig kommer att lämna oss inte behöver göra så ont.
Nyår tillbringades i lugn och ro hemma med vännerna Anna och Kristoffer. Lyckades missa tolvslaget då vi var mitt uppe i spelet Robot Rally men vi gick pliktskyldigt ut ett par minuter för sent i spöregnet och skålade men gav upp ganska snart då spelet lockade.
Som alltid mycket trevligt med dessa vänner.

Nu lämnar vi 2010 bakom oss och ser med spänning fram emot 2011 och vad det här året har att erbjuda.


RSS 2.0