Jul & nyår 2010

Sitter i min ensamhet med en påse tutti frutti och surar över att det är för många gröna godisar i påsen. Henke tvättar bilen (som jag har skitat ner men anses slarva när jag tvättar den så han gör det hellre själv... hmm)
Bortsett från överflödet av gröna godisar så känner jag mig otroligt nöjd. Inser att jul och nyår är över och jag har knappt hunnit blinka.

Kanske borde ha valt ett helt annat jobb så jag också skulle kunna ha tid att julpynta, pyssla, laga julmat, gå på mellandagsrean och kanske ordna en stor nyårsfest. Istället har jag haft en månad beståendes av jobb, jobb, jobb... Otroligt rolig och fartfylld månad men nu är jag en aning mör.

Min otroliga syster ordnade en fantastiskt mysig jul åt oss. Jättegod mat med hemmagjord rödbetsallad och ättiksgurka som bonus, kanongott julgodis och chokladmoussetårtan kan jag inte ens nämna utan att det vattnas i munnen på mig. Skönt att få komma till ett hem med härlig julstämmning då jag för min del genomled första året utan julgran. Inte en gång till...

En jul med min undernbara familj, frukost hos mormor med familjen Eriksson, den traditionsenliga fiskgratängen hos faster Annette & Göran på juldagen med ett mysigt avslut på Ängslyckevägen. Man kan väl inte vara annat än nöjd efter en sådan helg?

Det tog alltså till den tredje julen utan mamma som man äntligen kunde börja uppskatta julen igen. Nu får man bara hoppas att det känns bättre o bättre för varje år och att saknaden som förmodligen aldrig kommer att lämna oss inte behöver göra så ont.
Nyår tillbringades i lugn och ro hemma med vännerna Anna och Kristoffer. Lyckades missa tolvslaget då vi var mitt uppe i spelet Robot Rally men vi gick pliktskyldigt ut ett par minuter för sent i spöregnet och skålade men gav upp ganska snart då spelet lockade.
Som alltid mycket trevligt med dessa vänner.

Nu lämnar vi 2010 bakom oss och ser med spänning fram emot 2011 och vad det här året har att erbjuda.


Kommentarer
Postat av: sys

Tack för en mysig jul! Kul att henke kunde göra oss sällskap iår. Men vart är bilderna på er när ni spelar kinect??? =)

2011-01-03 @ 10:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0