Norgevandring

Efter mycket planering inför min kära vän Annas möhippa som vi överaskade med i onsdags så kunde jag äntligen börja packa och planera inför vår Norgeresa tillsammans med Anna och Kristoffer. Problemet var att vi skulle åka torsdagkväll. Fick alltså skynda mig ner till stan för att ordna de sista attiraljerna, ta en tripp till Åtvidaberg och lämna Pixikatten hos syster, skynda tillbaka in till Linköping och ett besök på Maxi tillsammans med Anna för att inhandla all mat vi behövde ha med oss. Tror att det var lite jobbigt för både Henke och Kristoffer att överlåta matansvaret till Anna och mig men de fick snällt lita på oss medans de jobbade. Hem igen och ordna lite matsäck och packa det sista. Lastade in allt i bilen och begav mig av mot Anna för att packa om i deras bil. Plockade upp karlarna efter jobbet och sen var vi på väg.

Första natten fick bli tältning på en rastplats längs vägen, kan inte vara så kräsna.
Kom fram till Jotunheimen fredag runt 17:00. Bytte om, fixade packningen och påbörjade vår vandring.
Jag kan ärligt erkänna att när jag fick på mig min ryggsäck där på parkeringen så trode jag aldrig att jag skulle klara av dom här dagarna. Väskan vägde runt 15-17kilo, det gjorde ont i axlarna, höftbenen och jag hade ingen balans. Det visade sig vara ren ovana för ju längre tiden gick, ju mindre kände man av väskan.
Har ingen aning om hur många timmar vi har vandrat, inte heller hur lång sträcka vi gått men vi har kämpat oss upp för fjällen, ner för fjällen, i sol, i regn, vi har lite nervöst korsat forsar och vattenfall, vi har hoppat på stenar, plumsat i snö, vi har sett lämlar (både levande och mindre levande), vi har varit glada, hungriga, trötta, pigga, irriterade, haft ont i knäna, tältat bland kossor men framför allt har vi haft otroligt roligt och njutit av den fantastiska naturen.  

Vi har så mycket bilder så jag slänger helt enkelt ut några av dom här.
Detta vill jag göra om. Tackar fina vännerna Anna och Kristoffer för underbara dagar.


Kommentarer
Postat av: eliiiiiin

haha nu fattar jag det där med de "platta hamsterdjuren" du mena... hahha ;) de såg ju gulliga ut!

2011-07-21 @ 10:17:08
Postat av: Sys

Ser galet fint ut....

2011-07-23 @ 09:26:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0