Festival och studentfirande

Bättre sent än aldrig brukar man ju säga... De flesta kanske har sin festivaldebut bra många år tidigare än jag men någon gång ska vara den första. Valde en festival som varken jag eller Henrik hade valt att besöka om det inte hade varit för min gamla kärlek till bandet System of a down. Kom kanske undan med mina svarta tajta jeans men för övrigt hade vi alldeles för få tatueringar, nitar, smink, nätstrumpbyxor och allt vad hårdrocken har att erbjuda. Har alltså besökt Metaltown i Göteborg.
Tots vår enorma brist att passa in och den svaga doften av mariujana så var vi minst lika nöjda som alla andra.
Otrolig konsert som jag kommer leva på länge.Samma dag som min festivaldebut så tog även kusin Elin och kusinbarn Hampus studenten.
Såg självklart till att vi hann hem till Elins studentfirande i lördags. Har fortfarande svårt att förstå att hon är klar med gymnasiet men det är tydligen bara att acceptera att lilla Elin absolut inte är liten längre utan har nu gett sig ut i arbetslivet och förhoppningsvis flyttar in till stora staden inom en snar framtid =)
Det var som alltid oerhört trevligt och mycket god mat hos familjen Eriksson. Tackar för en trevlig eftermiddag/kväll.

Dagen efter var det dags för Hampus firande. Även den här eftermiddagen var jättetrevlig med en riktigt god tårta. Så roligt att träffa alla.

Lycka till nu Hampus och Elin...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0