Packa, packa upp, packa, packa upp osv.

Då var det dags att för fjärde gången den senaste veckan packa min kära väska.
Tors-fre förra veckan var det kurs i arbetsrätt i Stockholm, hem och vända för att lör-sön hälsa på vänner i Malmö, jobbade måndag för att återigen packa för två butikchefs-dagar vid Sommen utanför Tranås och nu är det alltså dags att fara iväg igen. Ytterliggare en resa till Stockholm men den här gången är det marathon som står på agendan. Min uppgift är den jag är allra bäst på... att heja! Henke åkte oturligt nog på en förkylning i veckan, helt olägligt men vi hoppas det går över helt och hållet tills imorgon. Själv kände jag mig duktig efter 5 km på blodomloppet igår, maran får alltså vänta ett par år till på mitt deltagande.

En del av gårdagen spenderades med bästa sys och mosters sötis "NellaBella" många presenter som ska inhandlas.
Av alla erbjudanden och kort som exponeras i butikerna så blev vi återigen påminda om morsdag. Tredje gången utan att ha vår mamma att fira så konstaterade både Johanna och jag att hugget i magen inte gjorde riktigt lika ont i år som tidigare när denna dag närmar sig. Tidigare har jag tagit den här dagen så personligt, det kändes som ett hån mot oss. Sakta men säkert har insikten bankats in i mitt huvud att jag inte har mamma kvar längre som vi kan glädja med en enorm bukett liljekonvaljer. På söndag är det alltså morsdag, jag kommer att vara i Stockholm och försöka att inte tänka så mycket på vad det är för dag men ni som fortfarande har glädjen att fira era mödrar eller själva bli firade så önskar jag er en riktigt mysig morsdag. Ta hand om er...


Vilohelg?

Nu har jag haft ca 48 timmar ledigt sen jag kom hem efter jobbet i fredags och dessa har utnyttjats ut i fingerspetsarna.
Fredagkvällen tillbringades med underbara vännerna Anna och Kristoffer, alltid så roligt att träffa dom.
Upp tidigt lördagmorgon, ut på stan och köpa doppresent, hem på en snabblunch, iväg till Nyköping på Henkes brorsons dop (mys), tog vägen förbi Norrköping och spanade in vårt blivande sommarhus, kommer bli underbart att spendera varma, soliga dagar i detta mysiga "torp". Hem och byta om för att sedan bege sig till ännu ett par underbara vänner. Tackar Linda och Andreas för fantastisk god mat och en härlig kväll och helt plötsligt blev det söndag. Dagen inleddes med kaffe i trädgårdsföreningen tillsammans med Simon, Erika och deras söta lilla Edith. En inte allt för god lunch i domkyrkoparken, vad har Steve´s gjort med sina baguetter? Skärpning tack! Har även hunnit med tvåhusvisningar och våldgästat min kära kusin och Marie. Lyckades pricka in nybakta bullar, mums... Nu har jag precis släppt av Henke i löparskor i Bjräka säby, ska bli intressant och se när han kommer hem.
Underbar helg men kanske inte så utvilad... Dags för en ny jobbvecka...Waldermars doppresent sitter tryggt i baksätet.


Olivers megasåpbubbelspruta.
Henke är smått avundsjuk på Olivers såpbubblor.


Trisslott

Då har vår röda pärla fått lite kärlek. Service för 2700kr men då kommer 10st trisslotter på posten vilken dag som helst. Kanske blir billigt... Det återstår att se.


RSS 2.0