Teori

Nu har jag kört ca 10 mil om dagen, 5 dagar i veckan i över ett år. Många timmar har spenderats i min ensamhet och då hinner man som ni förstår fundera en del.
Jag har under det här året fört statistik, dessa siffror finns enbart i mitt huvud och bör under inga omständigheter ifrågasättas.
Jag har kommit fram till att det finns vissa bilmärken man bör undvika att köpa om man vill hålla sig vän med övriga trafikanter ute på vägarna. Till dessa hör inte Ford, min lilla pärla för mig fram sakta och säkert.
Ni känner säkert alla igen när man på motorvägen närmar sig i lagom takt framförvarande bil, slänger ett öga i backspegeln och självklart tittar över axeln för vi glömmer ju inte dödavinkeln, konstaterar att det är lugnt, svänger ut i vänsterfil och påbörjar en smidig, vänlig omkörning. När man ligger ungefär jämsides med denna bil så kastar man åter en blick i backspegeln och nu kommer det... Som från ingenstans så har man helt plötsligt en hetsig, testosteronstinn Audi, BMW eller en svindyr Volvo i baken vars förare förmodligen ger ifrån sig en ljudlig suck åt oss "sniglar" som är i vägen för dem.
Herregud, vilken galning... känns den tanken igen? Ja då blev ni förmodligen passerade av någon av dessa 3 bilmärken. 
Jag är beredd på att min teori kommer att bli kraftigt ifrågasatt men innan ni gör det så kom ihåg att det ligger 1 års aktiv fältstudie bakom detta påstående. Ge er ut på vägen med detta i åtanke så får vi se om ni kommer fram till samma resultat.

Nu arbetar min hjärna kraftigt vad gäller så att säga hönan eller ägget. Är det så att det är en viss typ av människor som förmodligen borde blvit portade från körskolan på grund av bristande omdömme som skaffar sig dessa bilar eller är det så lurigt att dessa bilar påverkar oss omedvetet med starka motor och flashig design.
Är rädd att mina funderingar inte kommer ge svar på detta men vad gör man inte när man har tråkigt.  

Bara för att klargöra så vet jag mycket väl att det finns bra människor som äger en Audi, BMW eller Volvo, detta gäller självklart inte er.

Kommentarer
Postat av: sys

haha trodde vi klargjorde de3t där i söndags =)

2011-09-03 @ 09:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0