Pussla pussla

Jag förstår inte att det ska vara så svårt att träffa sina vänner och släktingar, hur man än kämpar så lyckas man visst aldrig få ihop det. Jag har dom senaste dagarna försökt pussla ihop mina få tider som jag har över för att kunna träffa mina vänner men när jag kan så kan inte dom och tvärtom.... Josefin och jag har gett upp, vi ses i stort sett enbart över frukostar nu för tiden, mycket trevligt, brukar bli besök på stadens olika hotell, kan absolut rekommenderas, inte så fasligt dyrt som man kan tro, kostar runt hundralappen.
Har även försökt pussla ihop mina tider med en gammal jobbarkompis tider, går sådär... men nu kanske vi har lyckats, får se om vi ska vara hurtiga och spela lite squash eller om vi helt enkelt tar en fika. Det återstår att se.
Sara är inte heller den lättaste att träffa, vi är så upptagna båda två... Ser fram emot att ses så vi kan sitta och skvallra lite. Henke har jag knappt sett dom senaste dagarna, har det inte varit fotboll, ölprovning eller konsert i Stockholm så har jag jobbat sent... Längtar till kvällen...

Ja det är inte det lättaste, ibland önskar man att dagarna kunde vara lite längre så att man kunde ha en chans att hinna med allt man vill göra...

Men nu har jag slutat jobbet för dagen och har tre förhoppningsvis långa, varma, sköna dagar framför mig...
Påsk


Sitter här mitt i påskledigheten och njuter av det vackra vädret. Har precis haft besök av morbrot Uffe och "moster" Ritva. De bättrade på mina vårkänslor med en härlig bukett med tulpaner. Fick dessutom en jättefin inflyttningspresent. Tack så mycket...

Hade tänkt att ta den här påskdagen till att tvätta och städa, stod där med disken i högsta hugg och kom fram till att en sån här dag ska jag inte offra på tråkiga saker, sagt och gjort, tog min bok och gick ut och satte mig i solen istället.

Långfredag - Vaknade lite sliten efter en kaotisk vecka på jobbet, Henke däremot verkade ha energi som en treåring, tog med sig våra krukväxter ut på gården och planterade om dem. Åkte sedan till Norrköping, tog en skön promenad med Henkes bror Oskar, Carro och lille charmtrollet Oliver. Hade tyvärr känt mig lite nere hela dagen, hade sovit dåligt några nätter och funderat mycket. Mycket minnen som dyker upp när helgerna kommer. Kände mig tack och lov bättre efter hand och fick en jättegod påsklunch hos Henkes mormor.
Kvällen tillbringades i Ryd hos en klasskompis till Henke. Det både grillades och tävlades i Buzz och Singstar.

                                


Påskafton - Gick upp skapligt för att åka ner till den traditionella påskmarknaden i Åtvid. Konstaterade direkt att jag inte skulle orka gå och strosa där, fullt med folk men jätteroligt att träffa så många människor som man aldrig stöter på annars. Fick bli en fika på Sandelius istället. Tog sedan den korta promenaden hem till mormor för ytterliggare en påsklunch, fantastisk god den också... mormors köttbullar är svårslagna. Synd att inte Anders, Tesa och huliganerna kunde komma men jag hoppas ni hade det trevligt också.
Fick mig en liten tur på Mickes nya motorcykel, det var inte dumt, ruskigt snygg, bra köp...
Gick ner och satte mig hos mamma en liten stund, saknar henne något ofantligt mycket såna här dagar, tänkte hela tiden att jag hade velat att hon skulle vara med.
Tog en tur hem till far och spanade in nya soffan, uj uj... sån borde man ha. Ser fram emot en inbjudan till en filmkväll!
Avsluade även denna dag men grillning, den här gången fick det bli hemma hos Jossi, Stefan och Leah. Lite smått svullna av all mat dessa två dagar så åkte vi hem och stupade i säng.

Ikväll blir det nog lugnt, ska försöka få med Henke på bio och imorgon ska vi fira faster Annette.

Lata sköna dagar...

Dag för njutning


Fick frågan i måndags om jag kunde tänka mig att jobba några timmar och i så fall få vara ledig den här lördagen, ja tack... och när jag vaknade imorse och ser solen stråla på en klarblå himmel så ångrade jag mig inte en sekund.

Jossi hade kommit med idén att gå till trädgårdsföreningen om det blev fint väder och så blev det. Vilken mamma hon är, när det blir bra väder så tar hon med sig sin dotter till lekparken. Efter en stunds röj i linbana, karusell, gungor och rutschbanor så satt det fint med lite fika. Fortsatte leka av oss och tiden bara rann iväg. Om man bortser från att jag nästan fastnade i några däck så hade vi en jättehärlig dag i trädgårdsföreningen.Va kul att det var så många som hörde av sig om vår bil, vi är helnöjda med den. Tack för alla sms och roliga kommentarer.
Josse - Nej vi ska inte race'a, ha ha... Vi behöver nog våra körkort båda två
Uffe & Ritva - Tar gärna en tur ut till Gotthem, var ju jättelänge sen jag var där. Måste få till det snart.
Elin - Sätt fart med körkortet så får du låna bilen hur mycket du vill, he he
Sys - Tyst med dig, du har väl aldrig skjutsat runt på mig? Hmmm, har lite att ta igen kanske!
Micke - Var ju tvungen att skaffa bil eftersom du envisas med att skaffa tjej så vi inte kan åka med dig till Åtvid på söndagarna längre.
Anders & Tesa - Tack för sms:en, alltid lika roligt att få.

Imorgon bär det iväg till Åtvid. På agendan: biltvätt, däckbyte och innebandy för grabbarna... Finns risk för ett risigt humör också då jag missar ännu ett formel 1 lopp... Åhhh, jag blir så irriterad på att det bara visas på Viasat motor.

Då Henke är iväg på taccokväll med jobbet ikväll så var jag riktigt sugen på att hitta på något, ha ha... det kunde jag ju glömma, efter en dag med fröken Sjöstrand så blev jag visst helt utslagen, sov ett par timmar i soffan när jag kom hem, vaknade och beställde lite thaimat, det fick alltså bli en skön hemmakväll istället. Bra avslut på denna dag!

RSS 2.0